Dania gorące (serwowane do bufetu szwedzkiego / 4 poz. do wyboru)
- barszcz czerwony
- żurek z kiełbaską i jajkiem po staropolsku
- bulion wołowy z makaronem
- pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym
- szynka w sosie cygańskim
- kapusta czerwona na ciepło z rodzynkami
- mix sałat i warzyw z sosem vinegret
Godzina 16:00
- Mix pierogów z okrasą:
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pierogi z mięsem
- Pierogi ruskie
Opcjonalnie za dopłatą
- Lustro ryb wędzonych 80 zł/kg.
- Owoce morza, krewetki królewskie, małże 100 zł./kg.
- Flaczki z kalmara 12 zł / 300 ml / 1 porcja
- Tatar z łososia 8 zł / 80 gr + garnie
- Tatar z polędwicy wołowej 10 zł / 80 gr + garnie
- Beef Stroganoff z wiejską śmietaną 10 zł / 300 ml / 1 porcja